luni, 27 octombrie 2008

Medii generale

Medii generale ale preturilor apartamentelor din Bucuresti8 comentarii:

 1. Hey , doar vreau sa spun mersi pentru toata munca pe care o faci aici , urmaresc de ceva timp statisticile ;)
  Mersi,
  Alex

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna, fiind primul post vreau in primul rand sa-ti transmit ca faci un lucru minunat prin statisticile si blogul tau.

  am o intrebare: exista o modalitate prin care sa analizam pe Bucuresti Cererea solvabila versus oferta imobiliara ?

  cred ca atunci cand analizam sustenabilitatea preturilor imobiliare raporetandu-ne la Vest(numarul de ani necesari achitarii ounei case medii cu un salariu mediu), trebuie sa avem in minte si echilibrul cerere oferta din vest vs. cerere oferta Bucuresti.

  RăspundețiȘtergere
 3. Felicitari pentru toata munca depusa!
  Analizand evolutia pietei imobilare din Romania de ceva timp astept sa vad cand va reincepe sa coboare piata imobiliara. Prima casa nu poate sa opreasca inertia pietei. Piata imobiliara a crescut nejustificat din 2003 pana in 2008 cu 750% si salariul mediu a crescut cu aproximativ 150% in aceasta perioada. Analizand alte bule speculative observam ca in majoritatea cazurilor exista o simetrie si timpul de scadere este similar cu cel de crestere.Programe gen "Prima casa" induc un palier artificial evolutiei pietei pentru perioade scurte de timp agravand situatia pe termen lung. Cred ca pana in vara 2010 piata imobiliara va fi intr-o carere libera similara cu 2008-2009 si pragul de jos va fi atins probabil in 2011 cand nivelul preturilor va fi comparabil cu cel din 2004-2005.

  Alex

  RăspundețiȘtergere
 4. ... si cand te gandesti ca un intreg institut national de statistica nu poate sa faca ce a facut omul acesta aici, singur...
  Chiar ca merita desfiintate o gramada de agentii bugetare.

  Felicitari inca o data pentru munca.

  RăspundețiȘtergere
 5. Salut!

  Nu mai actualizezi graficul?

  RăspundețiȘtergere
 6. Bug: ai un grafic cu "access denied".

  RăspundețiȘtergere
 7. Am re-editat postarea si problema a disparut. Mersi pt. atentionare

  RăspundețiȘtergere