marți, 7 aprilie 2009

Evolutia in procente a pretului mediu lunar pe tipuri de apartamente

 • Evolutia procentuala a pretului mediu lunar al apartamentelor din Bucuresti (iunie 2008 = 100) • Evolutia procentuala a pretului mediu lunar pe metrul patrat al apartamentelor din Bucuresti (iunie 2008 = 100)

7 comentarii:

 1. Sa inteleg ca liniile alea mai blande din aprilie prefigureaza bull-trap?
  Bursa creste, leul se apreciaza, totul e posibil.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu cred ca este inca vorba despre un bull trap. Urmareste mediile pe editii, cele lunare pe aprilie sint inca partiale (doar dupa doua editii)

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 4. Metodologia lui dumiţă e simplă, selectează "câteva" din cele 2-3 anunţuri de pe rezidenţial.net şi... iaca trendu'.

  Bineînţeles că pe sp... de atât (mai) era nevoie.
  Mobilus, cap de pluş, a şi apreciat tendinţele pozitive şi a estimat că noi, de scriem în timpul programului (al meu începe la 8 AM şi se termină când... închid calculatorul, 11:55 PM) suntem "păscuţi" de... şomaj... primii!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Sa-mi explice si mie cineva ca pentru prosti diferenta aia de 4000 de euro intre 2 si 3 camere. Sau hai sa o exprimam in procente, 6,6%.

  Caz practic: vreau sa ma mut de la 2 la 3 camere, in zona Mosilor. 2 camere, optimist vorbind, pot sa le dau cu 70.000. 3 Camere, pesimist vorbind, nu gasesti sub 90.000. Am luat extremele, tocmai in sprijinul calculului. In consecinta, avem 20.000 eur diferenta, sau 28%, ceea ce ar confirma si suprafata: 56 mp (2 camere) versus 72mp (3 camere).

  Deci, chiar daca in grafice este o medie, ceva nu e in regula cu ea, altfel m-as muta maine.

  RăspundețiȘtergere
 6. @ anonim : O eplicatie "ca pentru prosti"(cum ai cerut) : graficele astea doua sint in procente. Este scris si in titlu " evolutia PROCENTUALA a pretlului mediu" si in postare : "iunie 2008 = 100". Sper ca nu trebuie sa explic si ce sint alea procente.

  RăspundețiȘtergere