marți, 22 noiembrie 2011

989.15

Aceasta este valoarea inregistrata astazi de pretul mediu al apartamentelor cu doua camere. Este prima scadere sub 1000E/mp a pretului apartamentelor de la varful din martie 2008. Din martie 2008 nu am o cifra a pretului pe metrul patrat, dar am din iunie, cand am inceput colectarea datelor din anuntul.ro : 2007.8 euro/mp.

Se sfarseste oare toamna ... imobiliara si vine ... iarna?

14 comentarii:

  1. Aveai la un moment dat un grafic care incepea din 1998 sau 2001 .... acum vad ca e pe ultimii 3 ani daca nu ma insel... Era mai bun de vazut tot graficul ca sa comparam cu valori de acum 10 ani spre ex.

    S-au pierdut datele?

    Felicitari pentru initiativa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Graficul de ansamblu il gasesti sus la meniu
    http://indeximobiliar.blogspot.com/p/evolutie-1996-prezent.html

    RăspundețiȘtergere
  3. nu , nu vine iarna , vine era glaciara ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine spus, bine ai revenit Renderman, asteptam cu interes analizele pentru 2012!

    RăspundețiȘtergere
  5. ideal ar fi daca macar 1 data pe saptamana ai face un update, ca asa la 3 luni un update, graficul ala o sa fie format din 4 puncte si devine cam inutil...

    RăspundețiȘtergere
  6. Pacat ca nu avem si un grafic pentru terenuri. E destul de dificil de editat data fiind varietatea mare.
    Se poate face macar pentru cateva zone (centru, semicentral, etc). Ar fi util sa urmarim doar trendul.

    RăspundețiȘtergere
  7. ideal ar fi daca macar 1 data pe saptamana ai face un update

    RăspundețiȘtergere
  8. De urmarit unde se va duce la sfarsitul lui 2012.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asteptam cu nerabdare un nou update... piata e tare ciudata :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna ziua,

    Am urmarit cu mare interes cercetarea realizata de dumneavoastra in domeniul imobiliar si consider ca oferirea acestor informatii catre opinia publica reprezinta o initiative extreme de laudabila. In momentul de fata, ca student in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti ma ocup de lucrarea mea de diploma ce are ca tematica vizualizarea si intelegerea factorilor ce duc la evolutia si transformarea arealului urban Bucurestean. In aceste conditii, vizualizarea intr-un mod graphic cu ajutorul unor harti a informatiilor de pe siteul dumneavoastra mi-ar fi de mare folos. Va rog pe aceasta cale, daca este posibil, sa imi puneti la dispozitie informatiile intr-un format excel sau similar. Mentionez inca o data ca voi folosi aceste informatii cu scop educational si ca voi specifica provenienta lor in cadrul proiectului realizat de mine. Adresa mea de e-mail este: razvan.zamfira@gmail.com
    Va multumesc!

    Cu stima,
    Razvan Zamfira

    RăspundețiȘtergere
  11. Apare un pick de crestere. Mai mult ca sigur este efectul celor disperati sa sa incadreze in vechile norme de creditare. E clar ca educatia prin exemplele ultimilor ani nu tine, ci doar prin forta majora.

    RăspundețiȘtergere