vineri, 6 aprilie 2012

AnuntulCorect.ro

Recunosc ca si eu am patit de multe ori sa sun la numere de telefon din anunturile imobiliare si sa constat ca la capatul celalalt se afla un agent imobiliar, cu toate ca in anunt nu era specificat nimic care sa-ti indice ca suni la o agentie. Nu de putine ori am constatat ca anuntul era fals, publicat pentru a "agata" clienti. Cu toate ca era prima zi de aparitie, mi se replica (tot de catre un agent, desigur) fie "s-a dat", fie "nu mai e de actualitate" etc. Insa urma replica "dar stiti, lasati-mi numarul de telefon si va anunt eu cand mai avem ceva".
Tocmai de aceea consider ca initiativa de a crea site-ul www.anuntulcorect.ro  este bine venita, cu atat mai mult cu cat echipa care intretine site-ul o face pro bono publico.
Mai multe despre noul site site ne spune creatorul acestuia aici.

12 comentarii:

  1. Pro bono publico? Pe ce punem pariu ca daca are succes, e corupt in 2 timpi si 3 miscari? :)

    In imobiliare se invart bani, multi. Fiecare are un pret. Si Florin Lazăr are pretul lui si pot pune pariu, din nou, ca nici pentru 4-5 cifre danseaza mai abitir decat Zilisteanu.

    Daca Florin Lazăr gasea o metoda democratica de a imparti puterea pentru a evita coruptia (nu juraminte cu "sa moara trei vecini daca nu-s corect!!!!") atunci era un proiect interesant, promovat de multi. Dar pentru ca n-a gasit, e apa de ploaie ce probabil la anul o sa fie uitata de toti.

    RăspundețiȘtergere
  2. PS: ce gentilom, cata proboneitate pe el deja: "Atenție! Publicarea datelor de contact în acest câmp duce la anularea anunțului!". Clar, nu? Probono, dar pregateste terenul pentru taxarea datelor de contact...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca tot susti ca faceai un site precum www.anuntulcorect.ro in 2-3 zile, trebuia sa-ti dai seama si de ce sunt interzise datele de contact in descrierea anuntului. Pentru eventualitatea cand inca nu te-ai prins, afla atunci ca interdictia asta exista doar pentru a putea evita publicarea anunturilor de catre intermediari. Dar nu te supara, majoritatea gandesc ca tine, mai intai cauta interesele ascunse inainte de a vedea evidentul.

      Ștergere
  3. Cel putin pana acum e munca voluntara, ba chiar au venit si cu bani de acasa. Domeniul, hostingul, programarea, designul, toate costa bani.

    RăspundețiȘtergere
  4. Programarea si designul le fac in 2-3 zile maxim iar gazduire pe un an + domeniu pe viata costa cat un plin la masina. Asta ma face incoruptibil? :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce aglomerație de lepre!Vă arde la ficați?Felicitări pentru mediatizare!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si chiar daca ar taxa la un moment dat, vezi sistemul de pe Okazii, nu vad nici o problema in asta.

    De anunturi false insa suntem satui pana peste cap.

    RăspundețiȘtergere
  7. Orice site nou este un pas spre maturizarea pietei.
    Nu se poate vb de piata imobiliara cand 90% din anunturi sunt pe 3-4 site-uri detinute de actori cu interes direct in activitatea de baza (vanzarea la pret maxim a imob).
    In acest moment serviciile adiacente costa enorm (ajentii) si ar trebui concurenta si in acest domeniu.

    E absurd : "comisionul 2/3% standard ca asa cer toti mancati-as".

    Se poate trai f bine si cu un comision de 200 euro fix / tranzactie. Ganditi-va la 10 tranzactii pe luna si vedeti realitatea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Keo dai din gura ca sa te aflii in treaba, ca-ti pierzi clientii. Din partea mea sa devina cel mai bogat om de pe planeta de pe urma site-ului, atata timp cat nu o sa mai fiu nevoit sa am de-a face cu ratatii de ajenti jegosi.

    RăspundețiȘtergere
  9. atata timp cat ai gasit la mine o oferta buna si ma descurc in negocierea pretului adica pret care tu ca si client nu poti sa al scoti de la proprietar de ce te plangi? poate eu ma pricep mai bine an arta asta de a vinde imobile tu poate te pricepi la altceva .la controlul biletelor an tramvai sau la alte chestii de genu asta,sau sa vinzi hardau de laturi nu vezi ca urla foamea si criza din tine ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desigur, va descurcati de minune in negocierea pretului. Aveti tot interesul, doar va luati de obicei procent din pret.
      Pai daca urla foamea in noi, tovarase agent, in tine ce urla ? Daca potentialii tai clienti mor de foame, tie cine iti plateste mancarica ?

      Ștergere