joi, 26 martie 2009

Softpedia si manipularea imobiliara

motto:
M'am trezit acum citeva luni, cind s'a scindat topicu' de Ansambluri rezidentiale ca trebuie sa chipurile moderez o arie de frustrati, cu penisurile mici si blegi, cu oaie atrofiate si uscate si pampersi lipiti de cur d'atita defecat de frica ce stau la mama acasa si sug destu' mare sau transpira de ciuda ca platesc o chirie la nu stiu ce cioban de prin Jilava ramas cu valoroasa mostenire, un ap. cu 2 camere prin curu' bercenilor. MODERATOR SOFTPEDIA



Conform SATI, Softpedia este cel mai vizitat forum de discutii, cu 17.028.861 afisari, 5.232.805 vizite si 2.628.426 vizitatori unici in luna februarie (conform SATI). O comunitate foarte mare, in care informatiile se raspandesc repede.

Asigura-te ca ai un om cheie pe forum, care sa aiba puterea sa stearga postarile care sint contrare cu interesele tale, sa inchida topicurile deschide, sa suspende si hartuiasca cu avertismente membrii forumului cu "atitudine ostile" etc. si ti-ai asigurat o usa deschisa pe cel mai mare forum de discutii din romania. Nimeni nu va mai putea posta vreodata ceva negativ la adresa ta sau a afacerii tale.

De aproape un an de zile PUNKT, moderator al ariei imobiliare de pe forumul Softpedia actioneaza in felul descris mai sus.

Primul topic din primavara lui 2008 care anunta faptul ca pretul apartamentelor a inceput sa scada a fost inchis rapid, ulterior a fost sters de tot, cu o replica "memorabila":



Topicul era prea deranjant... si contrar cu instructiunile si probabil "asteptarile" sale, care coincideau cu "previziunile" facute de "specialistii" imobiliari ai momentului:




In urma semnarii unui contract, probabil foarte gras si semnat 100% cu un dezvoltator imobiliar, amicul nostru isi arata "pretuirea" fata de cei care "indrazneau" sa afirme pe forum ca preturile imobiliare sint supraevaluate si urmeaza sa scada:



Da, acest om este moderator al unui forum cu milioane de vizitatori...

Aproape toate topicurile care anuntau scaderile de preturi au cazut "la datorie"
Topicul meu in care realizam statisticile de pret a fost ciopartit pe rand de PUNKT si amicul Turbo_trabannt, inchis, iar redeschis, iar inchis. Am fost hartuit cu avertismente(ultimul primit zilele trecute), vanat pentru orice postare care i se parea acestui moderator ca fiind offtopic, pana am renuntat la a mai posta pe arie. Nu am fost singurul care a beneficiat de acest "tratament", aria de abuzuri abunda de reclamatii la adresa "moderatorului" Punkt.

Mai nou, PUNKT a descoperit ca preturile nu mai scad in sectoarele 5 si 6 si si-a facut singur topic in care se intreaba (singur cred) "Avem un bottom?"(in care majoritatea postarilor ii apartin de altfel). Am postat pe acel topic, in cateva secunde postarea disparuse. Am postat graficul cu evolutia 1996-2009, tot cateva secunde a rezistat acea postare. Toate postarile mele ulterioare au disparut. Lumea nu trebuie sa cunoasca adevarata stare de fapt, lumea trebuie sa afle doar ceea ce vor unii sa afle...

Nu am primit absolut nici un raspuns la mesajele trimise super-moderatorilor sau adminilor forumului... in fine, daca vreti sa va faceti o parere reala despre evolutia pietei imobiliare evitati acea parte a forumului. Colcaie de "interese" si sfaturi "binevoitoare".


edit: personajul nostru este in vrie:

Si pt. ca am si eu o limita si pt. ca m'am saturat sa ma tot hartuiesti , o sa te banez personal si definitiv. Esti un nesimtit mincinos, setat pe o ambitie oarba de a ma discredita. Esti atit de absurd incit vii cu exemple publice pe forum, de parca ar fi nu stiu ce secrete. Dude, teoria conspiratiei este pt. oameni labili. Personal nu cred ca esti normal la cap.

Sunt convins ca te'am jignit prin cele scrise mai sus dar m'am saturat sa ma tot cicalesti, urmaresti, hartuiesti. Bye.


Si m-a banat :))

edit 2: am lasat sa treaca comentariul "amicului", de distractie, have fun :)

edit 3: €150m Romanian housing development announced by Belfast developer. Legatura cu individul? firma la care cu onor activeaza. Mai pe romaneste, domnul moderator Punkt lucreaza la o firma care participa la dezvoltarea unui proiect imobiliar de 150 milioane de euro.

edit 4. @Punkt, in caz ca dispare si pagina din cache-ul google(asa cum a disparut profilul tau de pe linked in), am facut o copie de siguranta, asa, ca sa stii.

edit 5. Punkt, vei putea sa spui ca esti "coleg de breasla" cu mine de-abia cand vei termina facultatea la stat(intai sa fii in stare sa intri) si cand iti vei lua stampila de arhitect(stagiatura ar trebui sa dureze 2 ani, nu 4), ok?

54 de comentarii:

  1. La un moment dat discutam cu manole despre mizeria Softpedia.

    Nu ştiu în ce măsură Vlad Vlăsceanu e implicat în manipularea asta ordinară, dar textele lui, coroborate cu burtoiul specific unuia care rade user-i după o bere, printre râgâituri, şi asemănarea colosală între discursurile bordeieşti şi textele lui punkt/olandezu şi turbo-trabant/cristianco/dweller constituie argumente rezonabile în acest sens.

    Doar o blondă mai proastă ca media n-ar face legătura între importanţa manipulării de pe internet şi dezvoltarea pieţei imobiliare româneşti.

    Plecând de la binecunoscutele promovări de produse pentru exfolierea pielii de pe fund şi pentru combaterea pierderi masive de păr de la subsoară, până la manipularea tinerilor "succesişti" de trag ca vitele câte 12-16 ore pe zi în job-urile lor "decente", Softpedia e un dispozitiv de prostit în MASĂ.

    E pur şi simplu sursă de hipnotizare a fazanilor şi bizonilor "româneşti", iar moderatorii nominalizaţi nu sunt altceva decât nişte LĂTURI BIPEDE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ohoo, cate ciocniri n-am avut eu cu Mosoti, Aiwa, Gtk, adminii de pe Softpedia si CG. Si asta ani de zile, nu de curand. Nu doar pe imobiliare, sa-i vezi ce bani fac din politica, reclama mascata la anumite electronice, etc.

    Nu va mai minunati, se stie demult de existenta forumuistilor platiti. Unii o fac pentru bani, altii din imbecilitate crasa (Bandwagon effect). E greu sa-i deosebesti dar nici nu prea conteaza, efectul devastator asupra plebei e acelasi. Internetul e pana la urma si el un canal media ca orice altul. Manipularea lui si controlul lui total e doar o chestiune de timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din punctul meu de vedere este chiar amuzant sa le citesti frustrarile si parerile tampe.
    Cel mai funny e cristianco!
    Inca nu sunt sigur daca e platit pentru postari sau e doar retard.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai mult sau mai putin corect.
    Un banc de vremuri trecute:
    Bula a fost admis pentru un curs de bucatari,durata 3 luni, la cantina CC al PCR.
    Dupa 2 luni Bula capata invoire si face o vizita acasa.
    Cei de acasa:
    Bula gatestene si noua o ciorba asa cum ai inavatat sa-i faci lui Ceausescu.
    Bula:
    Ce ciorba bai, abia am ajuns la congresul al-IX-lea.
    Asa si cu individul nostru, abia a ajuns la un anumit congres.
    Nu cred ca e arhitect, daca ar fi, poate punea si el de ciorba adevarata in loc sa abereze pe Softpedia.
    Un simplu vanzator de iluzii care cauta creduli si acompaniat de un cor laudatori/bocitori, dupa interes, un fel de "lobby".Criza asta a facut ca cei in cauza sa intarzie cu ratele la leasing si nu vor sa priceara ca mai devreme sau mai tarziu "limuzinile" tot in parcul rece al creditorului vor ajunge.

    RăspundețiȘtergere
  5. Subiectul a descoperit ca are o dedicatie, motiv suficient pentru putin off-topic in propiul thread (ala cu"bottom-ul"). Chiar, omul asta este tot timpul asa... senin?

    http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=521752&st=162&p=6243265&#entry6243265

    RăspundețiȘtergere
  6. Dude, sincer, esti labil din multe directii. Acum vezi tot felul de teorii si manipulari mediatice dar cred totusi ca trebuie sa'ti gasesti un echilibru, eventual fara nici o rusine, cauta ajutor la un specialist. O faci pt. tine, nu trebuie sa stie nimeni.

    Te minti pe tine. Te'am sprijinit in realizarea acelui index prin sfaturi, opinii, pareri, chiar am instigat la feedback din partea userilor ca sa produci un mecanism de sortare cit mai corect. Te'ai incapatinat sa prestezi in dobitocia ta. Te minti pe tine :).

    Ma rog, personal te'am ras de pe SP pe motiv ca esti dezechilibrat emotional, ai probleme de fond si grave lipsuri de principii.
    Softpedia si manipularea imobiliara te saluta calduros si'ti ureaza multa sanatate la mansarda.

    Fa'ti o viata, insoara'te, fa un copil, plateste o rata, munceste.

    Semnat punkt, moderatorul cel rau aservit mogulilor care tarifeaza banatii la pret de dumping. :)). Regret nespus ca ani de zile m'am lasat dus de jocul tau. Aveam un oarecare repsect pt. tine dat fiind ca suntem colegi de breasla. Mdah, un ratat.

    RăspundețiȘtergere
  7. de cand am intrat pe softpedia, userul punkt mi-a creat un disconfort. de fiecare data cand ii citeam postarile aveam un sentiment de greata, incepand cu hartuiala lui astra. Get a real life punkt.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie mi-a sters un post si mi-a suspendat contul 5 zile pentru ca am remarcat ca un "arhitect" de suuces ca el , care conform propriilor spuse munceste 12-14 ore pe zi , are suspect de mult timp liber sa intervina pe forum . Am postat in jur de 12 noaptea si imediat mi-a fost sters postul si am fost suspendat :) .
    Alta data am intrebat de ce a fost alt user suspendat si am spus ca trebui sa li se permita tuturor aceeasi libertate de limbaj pe care si-o permit moderatorii . In 5 minute postul a fost sters ( ce-i drept de data asta fara suspendare de cont )

    RăspundețiȘtergere
  9. @punkt

    "Fa'ti o viata, insoara'te, fa un copil, plateste o rata, munceste."

    Când ai fost întrebat de ce nu-ţi cumperi 10 apartamente acum pe "bottom" ai spus că n-ai bani. Praştie mică, după dezinformări macabre şi comportament de ţâgan ţapangiu eşti şi moralist?

    L-ai ras pe Renderman de pe Softpedia? Pe tine te rade criza din ... economia de piaţă. Porcii îşi trăiesc viaţa la maxim... da' pentru un timp... scurt.

    @olandezu

    Nu pot fi doi dobitoci pe lumea asta care să scrie un A4 de argumente în favoarea 1400 Euro/mp MINIM!

    RăspundețiȘtergere
  10. punkt e un jeg ordinar.....un parvenit nenorocit.....de aia am parasit si eu SP-ul....

    RăspundețiȘtergere
  11. @R

    Dp meu dv putea sa fie si Anca Petrescu, importantă rămâne implicarea directă a manipulatorului în piaţa imobiliară. Asta e jungla în care trăim, unii se angrenează pe "drumul vieţii" cu orice preţ, majoritatea muncind din greu, iar papiţoiu', de pe treapta a doua într-un sistem piramidal, prestează trei lulele şi manipulează zi lumină... noapte plină... pe Softpedia S.R.L.

    P.S. Ce economie... de piaţă?!? Minciuni, mizerabili autohtoni şi "investitori" de tip Hauge... proşti rangă.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sint curios totusi daca adminii SP stiu ca au o cartita printre moderatori(sau mai multe, ma rog)

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca stiu de el, vezi pe topicul cu bottomul ca si moderatorul "Mosotti" se umfla de ras pe socoteala lui punkt: "da, da, cresc preturile. ACUM este momentul sa faceti credit pe 30 de ani si sa cumparati cit inca este IEFTIN!!!!!!1111 :D".

    RăspundețiȘtergere
  14. Deci asta este Punkt. Cristian Cristea. Cumva il cheama si "Buca"? Daca dai pe Google cautare dupa "arhitect Cristian Cristea" gasesti aceasta referinta la o parte de fund in corelatie cu numele lui Punkt.

    Si eu m-am trezit cu 5 zile de ban pentru ca am indraznit sa povestesc o treaba care era absolut adevarata, dar nu incapea in "logica" lui Punkt.

    Punkt s-a inconjurat de cativa latrai de profesie, Cristianco, Cipaul, Mobilus, unul mai ridicol ca altul. Dar campionul este intr-adevar Cristianco, adica fostul dweller1999, si nu e sigur platit de Softpedia ca sa scrie posturi. Salariile sunt foarte proaste la Softpedia si nu ar fi avut bani sa se plimbe prin Olanda. Deci, draga Azazel, concluzia nu poate fi decat cealalta: individul e retardat.

    Macar Turbo Trabannt a inteles ca apara o cauza pierduta si s-a retras. Si mai erau cativa care acum sunt cu botul pe labe si isi ling in liniste rani... pardon, creditele.

    RăspundețiȘtergere
  15. Baiatul a facut arhitectura la Spiru :))

    Vai de cel care sta in casa proiectata de el =))

    RăspundețiȘtergere
  16. Mi s-a parut intotdeauna ceva foarte putred pe forumul ala. Nu poti intelege cum aceasi indivizi posteaza mereu si sunt toti la unison legat de aceasi idee fixa. Cum apare o parere argumentata de ralitati economice, sareau la gatul lui.

    Il suspectam pe individul care posteaza cu numele Punkt ca are interese mari sa mentina parerea ca toate imobiliarele "vor creste pana la cer". In fond un forum trebuie sa fie pentru pareri deschise, dar individul posta cu interesul specific sleahtei de speculanti care au reusit sa jumuleasca fraierul. Unii dintre voi ati postat mai mult pe SP si poate ii cunoasteti pe unii din userii de acolo (eu unul nu am postat niciodata nimic acolo si nu o voi face ever). Intrebarea e - cine sunt toti limbricii aia care sunt de acord cu arhitectul Cristian Cristea alias Punkt si posteaza intotdeauna in acord cu el ? Ceva agenti imobiliari...sau doar papagali fara ocupatie ?

    Aveti mai jos un alt exemplu de cum trata d-l Cristea orice articol care putea fi vazut de multi ochi in care se sustinea ca imobiliarele sunt umflate:

    http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=444840


    Haideti sa popularizam si sa dezvoltam postul de pe acest blog legat de SP, ma gandesc ca e o ideea buna pentru cei care au bloguri sa-l preia si poata fi indexat cat mai bine de Google.
    Nu am nimic cu SP, dar mi se pare incredibil cum userul de rand e manipulat de oameni pe care ei ii numesc "moderatori". Veniturile SP sunt direct proportionale cu numarul de vizitatori/postatori de acolo si s-ar putea ca postul de aici sa aiba un impact mai mare decat am putea crede.

    Salutari !

    RăspundețiȘtergere
  17. felicitari. nu imi vine sa cred de ceea ce citesc aici. banii nu trebuie sa te faca sa minti chiar in halul asta.

    RăspundețiȘtergere
  18. render:
    1. Am sters profilul linked pt. ca era incomplet. Zilele astea o sa'ti trimit noul profil cu datele complete.
    2. Spre deosebire de multi altii, eu mi'am platit studiile si asa cum confirma profilul linked, demonstreaza ca am muncit inca din facultate pt. asta, mai exact, anul 2. N'am stat cu mina intinsa la stat la pomeni.
    3. Multumesc pt. publicitate, fie si negativa :).

    RăspundețiȘtergere
  19. Pe unii incep sa ii lase nervii.

    De urmarit evolutia userului "cristianco", care arunca jigniri in stanga si-n dreapta.

    RăspundețiȘtergere
  20. @punkt

    Plata studiilor se traduce prin "diplomă în leasing".

    Statul mi-a plătit nu numai studiile, ci şi BURSA DE STUDIU, de unde se vede că nu am muncit în timp ce "studiam", ci am ÎNVĂŢAT.

    Din câte ştiu, la arhitectură puteai să ştii toată matematica pământului... dacă nu desenai accordingly, primeai un deget mijlociu în nas.

    Ai primit o şansă de la SRL University? Super! N-ai vrea să te linişteşti când vine vorba de recunoaşterea meritelor?

    P.S. Ce-i drept, prefer să cred şi sper că-ţi câştigi existenţa din manipulare şi nu din "arhitectură".

    RăspundețiȘtergere
  21. @dgc, din gresala am dat reject la un post al tau, venise impreuna cu unul al cartitei de pe sp

    RăspundețiȘtergere
  22. manipulare=prostitutie in cazul lui..

    RăspundețiȘtergere
  23. renderman, nu-i bai, nu spuneam oricum nimic surprinzator.

    renderman1, tentativa nereusita ;-) Mi-a placut viteza cu care s-a evaporat topicul tau de pe "abuzuri". A fost sters, nu doar inchis. Iti las placerea tie sa elucidezi acest post evenualilor cititori... daca doresti si consideri ca mai conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  24. Render. Vad ca esti foarte insistent. Cind ti'am spus ca trebuie sa revizuiesc prezentarea mea pe linked, a fost pt. ca in Noiembrie am fost concediat. Motivul concedierii a fost anularea investitiei. Nu stiu de ce ai impresia ca spui lucruri noi cind eu personal le'am spus pe forum. Am recunoscut pe forum cu multe luni in urma ca lucrez pt. o companie care dezvolta lucrari in toata Ro, am spus ca lucrez pt. o firma din Irlanda.
    Crede'ma, in Noiembrie am fost concediat, de fapt toti am fost trimis acasa pt. ca s'au anulat investitiile. Acum lucrez la fost firma de unde am plecat ca si asociat. Oricum m'as fi intors dar asteptam terminarea concediului de maternitate al sotiei. Tot concediul de maternitate si sarcina sotiei a fost motivul pt. care am acceptat sa lucrez blocuri. Stres mai putin, timp mai mult pt. familie. Crede'ma ca esti ridicol.

    RăspundețiȘtergere
  25. Am intrat din intamplare aici, si apoi am trecut si pe cateva discutii din SP. Ceea ce face acolo cuplul punkt-turbo trabant este absolut gretos. Iar punkt cica face parte din grupul moderatorilor. Horror, am pierdut 15 minute citind pagina dupa pagina, ma simteam ca un individ care nu se poate opri din a citi toate versurile obscene scrise pe peretii unui wc-ul public

    RăspundețiȘtergere
  26. Auzi punkt, da' tu nu ai asa cumva senzatia unui CONFLICT DE INTERESE?!

    RăspundețiȘtergere
  27. @nok, ai cumva impresia ca in vocabularul unui asemenea individ exista notiunea de conflict de interese?

    RăspundețiȘtergere
  28. Corect, nu exista "conflict de interese" ci doar "interese". Azi am simtit treaba asta cu o suspendare de 5 zile ;)

    RăspundețiȘtergere
  29. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  30. Aaaa, sa nu uit draga render. Defaimarea unui coleg de breasla este neregulamentara conform statutului OAR si a regulamentului care'l protejeaza :). Am vb cu adminii pt. o confirmare a identitatii tale si in curind voi lua masuri :).

    RăspundețiȘtergere
  31. "Draga" punkt, nu stiu daca ti-ai dat seama dar de fapt te-ai defaimat singur. "Succesuri"

    RăspundețiȘtergere
  32. also Punkt:
    Art. 16. - (1) Solicitarea transmiterii de date retinute potrivit prezentei legi se realizeaza numai dupa ce a fost inceputa urmarirea penala, cu autorizarea motivata a presedintelui instantei careia i-ar reveni competenta sa judece cauza in prima instanta sau de la instanta corespunzatoare in grad acesteia, in a carei circumscriptie se afla sediul parchetului din care face parte procurorul care efectueaza sau supravegheaza urmarirea penala ori a judecatorului desemnat de acesta, la cererea procurorului care efectueaza sau supravegheaza urmarirea penala, potrivit legii, daca sunt date ori indicii temeinice privind pregatirea sau savarsirea unei infractiuni grave.

    Art. 19. - (1) Orice accesare intentionata sau transfer al datelor pastrate in conformitate cu prezenta lege, fara autorizare, constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la un an la 5 ani

    Legea nr. 298/2008 privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului sau de retele publice de comunicatii, precum si pentru modificarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 780 din 21.11.2008

    RăspundețiȘtergere
  33. Prima fraza contine un text sugestiv :)

    RăspundețiȘtergere
  34. @punkt

    Pseudonimul neasumat prezintă valoare juridică 0.

    X Jan Valjean a respectat regulamentul OAR, iar Renderman e un pseudonim care nu este vizat de regulamentul OAR.

    Dacă Renderman are licenţa pe acest pseudonim, cu iniţiala R., ar exista oarece posibilităţi de stagnare în mocirla pe care o proliferezi.

    Pe de altă parte, tu eşti un "coleg de breaslă"... fake.

    RăspundețiȘtergere
  35. Punkt, ai ajuns celebru cumetre, la mai mare, asa mai zic si eu carte de vizita pe google. Iar piftia aia de cristianco e adorabila, n-as fi zis ca e asa de nedus la sala la cat de coltos se da pe forumuri.

    http://balonul-imobiliar.blogspot.com/2009/03/sa-l-ajutam-pe-renderman.html

    RăspundețiȘtergere
  36. Renderman

    Am postat un comentariu, nu mi-a aparut.
    ?

    RăspundețiȘtergere
  37. punkt

    "Aaaa, sa nu uit draga render. Defaimarea unui coleg de breasla este neregulamentara conform statutului OAR si a regulamentului care'l protejeaza :). Am vb cu adminii pt. o confirmare a identitatii tale si in curind voi lua masuri :)."


    Sunt tare curios ce spune regulamentul OAR despre "manipularea negativa" si despre faptul ca un membru al sau este un manipulator dovedit.
    Eu unul banuiesc, dar tu chiar esti sigur ca vrei sa afli?
    Ia incearca tu sa te .... contra vantului!


    In alta ordine de idei sunt tare curios, ce parere au administratorii SP despre articolul 19 din legea 298/2008 si despre solicitarea lui punkt.
    Daca e vreunul amabil... astept un raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  38. punkt

    Ne-ar fi interesat prea putin spre deloc ce munca "prestezi" tu, daca n-ai fi facut pe "moderatorul" pe SP si n-ai fi manipulat/cenzurat discutiile in directia dorita de tine. Ca sa nu mai spun de modul(halul) in care ai facut-o, de parca "aria imobiliara" de pe SP era mosia lui...tatal tau!

    Userul Nok ti-a "soptit" subtil ceva despre "CONFLICTUL DE INTERESE"...iti e familiara "costructia semantica" sau "vocabularul" tau de arhitect absolvent de "particulara" e chiar asa de limitat?
    Am uitat: tu ti-ai platit "diploma"!
    Eu unul voi continua sa-ti fac "publicitate" (si te asigur ca nu numai pe blog).
    Succesuri cu noua/vechea firma!

    RăspundețiȘtergere
  39. Punkt, tine-ti laturile pentru cloaca pe care o moderezi.

    RăspundețiȘtergere
  40. Nu stiu cine e punkt asta, nici de ce e bagat asa in seama (ca nu prea vad sa merite), dar in mod sigur are putza mica.

    Daca am nevoie de informatii despre piata imobiliara, scuzati-ma, dar nu ascult pe forumul unde o turma de bizoni frustrati isi expun pareri.

    Cu voi am ajuns sa-l cunosc pe frustratul punkt, desi nu stiam deloc de el (si nu tineam sa stiu). Lasati-l in pana lui de rahat cu ochi si fiti 'cool' :D

    RăspundețiȘtergere
  41. Marea majoritate a studentilor de la "Spiru Haret" urmeaza cursurile in regim la distanta sau fara frecventa. In total, aceasta universitate are 311.928 de studenti, ceea ce inseamna doua treimi din totalul studentilor din Romania.

    sau

    "Trebuie pus lacat fabricilor de diplome", a spus Badea, adaugand ca i se par prea multe cele aproximativ 60.000 de diplome cerute de "Spiru Haret" in acest an.

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5955992-ecaterina-andronescu-universitatea-spiru-haret-putea-scoasa-definitiv-afara-legii.htm

    Punkt baiete, ce se intampla, s-a inchis fabrica de diplome? Nasol moment. Mai ramane sa-ti tratezi complexele de provincial, ca p-asta cu studiile cred ca ai lamurit-o.

    RăspundețiȘtergere
  42. Proasta m-a banat ca am postat articolul cu inchiderea fabricii de diplome, "Universitatea" spiru haret.

    Si chiar pusesem articolul in contextul pietei imobiliare:
    1. nu mai vin studentii de la spiru sa cumpere tot
    2. fostii viitori studenti de la spiru nu mai iau diploma si raman cu liceul si nu se mai angajeaza la multinationala sau in administratia publica si nu mai pot sa isi cumpere apartamente incapatoare si bine plasate

    Se pare ca am atins corzi sensibile ;)

    RăspundețiȘtergere
  43. Eu am o povestioara din zilele mele de student. Se face ca mergeam ca omu' sarac, cu acceleratu', la templul Bucuresti. TOt ca om sarac, desi parintii isi permiteau sa ia ceva, daca m-as fi milogit de ei sa faca o prostie, stateam in chirie.

    Langa mine, doua pipite extraordinar de proaste ciripeau intr-o moldoveneasca stricata. Le trag de limba, aflu ca erau la Spiru Relatii Economice ID, erau din Vaslui si parintii le luasera 2 camere la "Eroii Revolutiei", sa aiba si ele micutele unde sa "invete".

    Evident, dupa ce si-au lichidat si strachinile si gainile din batatura si au ramas muritori de foame.

    Asa ca da, faptul ca Spiru nu va avea studenti anul asta va afecta piata imobiliara, chiar in moduri nebanuite.

    P.S.: Se anuleaza retroactiv licentele? Renderman, cere un post de preparator la Mincu, poate ii vei preda lui Punkt :D. Daca intra. :)

    RăspundețiȘtergere
  44. Punkt are drept de semnatura? Conform CV-ului el a terminat facultatea haretiana de arhitectura in 2005. Dar aceasta a obtinut acreditare abia in 2006 ;-)

    http://media.hotnews.ro/media_server1/document-2009-07-14-5961398-0-specializari-acreditate.pdf
    (pozitia 23)

    http://img149.imageshack.us/img149/4996/37961953.gif

    Patronul stie?

    RăspundețiȘtergere
  45. Motto: Ecaterina Andronescu: nu putem sa recunoastem nici un fel de diploma pentru un program de studii care nu a functionat legal

    Do I hear bingo?

    RăspundețiȘtergere
  46. Mda. De curiozitate am aruncat o privire pe forum. Aceeasi mizerie

    RăspundețiȘtergere
  47. @renderman...

    punkt a zis: "Am sa'ti raspund si tie in aceeas maniera rece, aroganta dar corecta. Ele sunt ieftine, pur si simplu tu esti prea saraca."Saraca" nu trebuie sa te supere, dimpotriva, trebuie sa te motiveze, sa lupti, sa dai din coate si sa'ti gasesti un loc al tau printre cei asemeni tie. "

    ... ar trebuii sa-i zica careva ca nici fata ceea cu care se cearta nu e tocma geniu? poate nu s-o supara. :))

    RăspundețiȘtergere
  48. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  49. Si eu am contul suspendat de cand s-a dovedit ca am avut dreptate..culmea .. cand preturile erau inca mari si eu ziceam ca se duc in jos ma faceau pe toarte directiile iar dupa ce m-am plicitsit...de SP..acum intru si sunt banat... nu pot sa postez .// ridicol..
    oricum...orice forum are momentul de glorie dar si de DECADERE..SI CRED CA A VENIT MOMENTUL SA ISI CONTIRIZEZE TRAFICUL....:)

    SP VA CADEA ... CAT DE CURAND...:)
    SI SA VA AMINTITI CA NU E PRIMA DATA CAND AM AVUT DREPTATE ..SI CU CRIZA SI CU BASESCU..90% DIN CE AM ZIS S-A ADEVERIT!!!

    RUPETIVA CAPETELE DE CIUDA!!!

    RăspundețiȘtergere
  50. La fel se intampla si pe aria de termopane. Nu intru in detalii tehnice dar am demonstrat cu acte ca cel mai bun "termopanist" de pe softpedia habar nu are de tamplarie si recomanda numai minuni. Dar cand am observat ca ofertele de pret mai mici decat ale lui sunt sterse am fost banat si toate postarile in care ii demonstram ca aveam dreptate sterse... Se numeste "conu71"

    RăspundețiȘtergere
  51. cea mai ridicola si proasta moderare, forum.softpedia.com

    RăspundețiȘtergere