miercuri, 17 iunie 2009

Surprize surprize...



Pentru ca multi probabil se intreaba ce este asa de special cu acest anunt, o sa fac o mica precizare : vanzator este patronul Softpedia, cel care cu ceva timp in urma spunea :


Faptul ca “frustratii imobiliari” nu sunt lasati sa acopere forumul de preziceri catastrofice pe ideea ca “sa moara speculantii”, sa avem toti case mari la pret de 5 USD/bucata, dar sa nu avem cei 5 USD… mi se pare OK.


Intreaga poveste : 1 , 2 , 3 , 4

Edit: intre timp se pare ca respectiva casa si-a schimbat proprietarul : a fost sters numele "Bogdan Gheorghe" de la rubrica "proprietar" si a fost adaugat faptul ca imobilul ar apartine vecinilor.

21 de comentarii:

  1. Ce minte "iluminata", va negocia la nivel de sute de mii de euro, adica n-o marita cu mai mult de 100 mii Euro si specifica 0,28 mp.

    Si-o fi pierdut increderea in revenirea economiei din a doua parte a... secolului?

    Hai... bagati manipulare la softpedia... sunteti pe ultima suta de... ani pana vinde şefu' rigipsu'.

    RăspundețiȘtergere
  2. ce e asa special in anunt?

    unde e vila?

    RăspundețiȘtergere
  3. Anuntul este cu cantec. Vanzator este seful cel mare de la SP, forumul unde nu sint tolerati frustratii imobiliari, remember?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sefu al mai mare17 iunie 2009 la 17:17

    in continuare frustrari si paranoia.
    Macar pune si tu link, sau iti e frica ca cineva ar putea cumpara?

    http://forum.softpedia.com/imobiliare/anunt/vanzare-vila-voluntari-33.html

    Puteai face screenshotul mai larg, nu?

    "Va rog sa contactati DIRECT proprietarii (vecinii mei)

    Date contact:
    Silviu 0723 633 517
    Carmen 0722 311 202"

    Nu rima "cantecul", nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  5. In screenshotul de azi dimineata la vanzator apare Courage, iar la proprietar apare Bogdan Gheorghe. Vad ca ai editat intre timp anuntul. Iar faza cu "vecinii mei" ai adaugat-o tot acum. Spor la vanzare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Faptul ca "Sefu al mai mare" a sarit cu o dezmintire in care omite sa spuna ca a editat intre timp anuntul arata ca are ceva de ascuns. Dar refuz sa cred ca circul grotesc al manipularii imobiliare de un forum atat de mare are ca unica cauza un viloi tipator dintr-o margine de comuna din sectorul agricol Ilfov.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. se vinde Cartierul Madrid
    Inca o vila ;)

    http://forum.softpedia.com/imobiliare/anunt/vanzare-vila-voluntari-51.html

    RăspundețiȘtergere
  9. doua mentiuni:
    -220 000 euro pe o casa la dracu'n praznic mi se pare un pret muuuult supraevaluat. Dar prost e ala de da, nu ala de cere!
    -"cartierul" ala e in camp! eu zic CA CAnalizarea e in realitate o amarata de fosa septica. Dar poate ma insel.
    Oricum, nu vad legatura intre manipularea de pe SP (de care i-as face raspunzatori pe cei din bransa: arhitecti, dezvoltatori, speculanti-si cum am niste suspecti de serviciu inseamna ca nu ma indoiesc ca exista manipulare) si anuntul asta.

    RăspundețiȘtergere
  10. In articolasul asta se vorbeste de pret de 159.000 euro (link spre un anunt).

    http://www.blogdebucurestean.ro/?p=1172

    Dar hai sa reproduc tot textul ca merita:

    *****
    "Cele mai ieftine oferte de case din Pipera se refera la imobile din ansamblul rezidential Madrid (din Soseaua Pipera - Tunari mergi cam 1.5 km pe un drum infect pana la “Radio far”). Preturile de anul trecut s-au topit si acum poti gasi o casa de 150 mp construiti cu un lot de teren de 400 mp la 159.000 de euro (vezi anuntul). Trecand peste faptul evident ca este o investitie proasta si o solutie locativa mizerabila, povestea acestui “cartier” ar putea deveni un ghid de achizitie. Pentru ca nu multi se gandesc - cand contracteaza un imobil intr-un ansamblu rezidential- la posibilele probleme legate de proprietate, de obligatiile dezvoltatorului de a furniza anumite servicii (si costul lor), samd. Dar voi scrie luni un articol pe aceasta tema.

    Revenind la “Madrid”, va amintesc ca utilitatile sunt oarecum functionale (locatarii ar putea sa va povesteasca despre Craciunul petrecut in bezna), vidanja e un accesoriu esential supravietuirii, drumul pana in Pipera- Tunari iarna poate fi imposibil de parcurs, iar povestea cu un bulevard ce ar urma sa treaca pe langa ansamblu e o chestie de durata. Asa ca nu va entuziasmati cand vedeti pretul, nici macar agentii imobiliari care au in vanzare case acolo nu le recomanda."

    RăspundețiȘtergere
  11. Courage, Cartierul Madrid/ Voluntari:

    http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=484429

    RăspundețiȘtergere
  12. Aici Courage gaseste intamplator anuntul vecinilor. Acum ii ajuta la vanzarea casei (s-or fi imprietenit intre timp).

    http://forum.softpedia.com/index.php?s=&showtopic=221717&view=findpost&p=5439053

    A se vedea ca e vorba de acelasi numar de telefon.

    RăspundețiȘtergere
  13. renderman, voi faceti reclama mascata la softpedia sa le creasca traficul :)

    RăspundețiȘtergere
  14. supriza e doar daca o vinde :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Softpedia e cam terminata ca site si ca societate. Se vede cu ochiul liber ca nu au mai investit nici un ban, plus ca majoritatea intrau sa ia subtitrari de la ei pentru filmele piratate. S-a dus si asta.
    Ma uimesc cazurile Flamingo, Ultrapro, Sofpedia si altele. Se pare ca banii, care au fost multi pana in 2008, le-au luat mintile unora.
    Oricum, ii inteleg, e greu sa te intorci la Dacie si mamaliga dupa ce conduceai limuzine de lux si mancai numai prin restaurante de 5 stele.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce blog trist are nenea Bogdan ala! Doar pe prima pagina avem asa:

    1. Atentie la anvelope (povesti din trafic)

    2. Baieti descurcareti (snoave din tafic)

    3. Munca de noapte (nemultumiri din trafic)

    4. Greu la deal, cu duba mare si IQ mic (frustrari din trafic)

    5. Sunt politist… bestial! (banalitati din trafic)

    6. Pune-ti senzori de parcare, vaco! (povesti din parcare)

    Ori e sofer profesionist ori face naveta grea de la el de la tara. Mi-e mila de oamenii astia. Au incercat sa fie boieri mari dar nu s-au uitat ca isi fac casoiul in noroaie. Dupa ce ca toata viata trag in jug 12 ore pe zi ca sa achite credite si chetuieli de intretinere aberante mai pierd si alea 3-4 ore de lumina stind in trafic si pe la bariere. Asta este viata de parvenit, forme aplicate fara fond. Ai casa pe pamant? Ai. Ai gipan? Ai. Ai o viata? Nu, dar ce mai conteaza. Cand vrei sa te fudulesti obiectele sunt baza, calitatea vietii (sau lipsa ei) trec neobservate.

    RăspundețiȘtergere
  17. salut, as vrea sa stam de vorba. trimite-mi un semn, te rog, la alexandru.varzaru@catavencu.ro

    mersi

    RăspundețiȘtergere
  18. Softnews-Softpedia a fost o chestie interesanta pana cand mirajul banilor i-a intunecat pe patroni.
    S-au bagat in cheltuieli, au aruncat banii pe case in camp, au gonit membrii valorosi ai comunitatii si au angajat latratori mincinosi care sa le sustina cauza.
    Din pacate pentru patronul care isi vinde casa trebuie sa isi gaseasca un cumparator care sa nu il cunoasca si sa nu stie ca este unul dintre manipulatorii pietei imobiliare.

    RăspundețiȘtergere
  19. Prima oara cand iti citesc blogul. Desi la inceput toata istoria pe care o expui mi s-a parut o vendetta personala cu Softpedia, trebuie sa recunosc ca esti un tip valoros, si munca de jurnalist pe care o faci este de exceptie.

    Felicitari si success !

    RăspundețiȘtergere
  20. “dar cine eşti tu ca să ti se facă asa ceva?”… Dacă ce spun ei e adevărat,.. inchiriere limuzina bucuresti

    RăspundețiȘtergere
  21. cartierul" ala e in camp! eu zic CA CAnalizarea e in realitate o amarata de fosa septica. Dar poate ma insel. inchiriere limuzina bucuresti

    RăspundețiȘtergere