joi, 17 martie 2011

Index Imobiliar Reloaded

Nu, n-a fost vorba despre rechini sau despre baieti care cumpara bloguri suparatoare, ci pur si simplu de niste linii de program care nu se scriu singure. Asa ca
dupa o pauza destul de lunga am reusit sa pun iarasi pe picioare tot sistemul de procesare. N-are rost sa intru in detalii tehnice, important e ca am rescris programul cu care iau anunturile astfel ca procesul de actualizare a graficelor se realizeaza mult mai usor. Nu sunt inca toate vechile sectiuni actualizate, sper sa am timp sa mai scriu niste linii de program pentru a putea calcula si restul mediilor.
Deocamdata avem  actualizate mediile zilnice pe toate categoriile de apartamente, la vanzare si la inchiriere, oricum acestea sint cele mai importante
        Cele mai noi grafice le gasiti accesand meniul de sub titlu. Am lasat totusi si vechile sectiuni, le gasiti aproximativ in aceeasi pozitie in care erau si inainte.
Acum, ca am "automatizat" putin procesul, sper ca actualizarile vina mai des ;)

7 comentarii:

  1. Bine ai revenit! Asteptam cu interes actualizari mai dese :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru actualizare. Foarte interesante graficele.

    Sunt curios cum vor arata la toamna sau peste 1 an.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari!. Imi lipseai.. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut. Daca tot faci o treaba atat de importanta pentru lume ai putea sa accepti donatii care sa te sustina in initiativa ta. De asemenea ai putea sa deschizi posturi de voluntariat pentru dezvoltarea soft-ului. Oricum cu cat sunt mai multe persoane care lucreaza la acest site cu atat mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. FELICITARI PENTRU CE FACI, EU APRECIEZ MULT ASTA

    RăspundețiȘtergere