luni, 15 decembrie 2008

Indicele imobiliar oficial amanat pana in 2010

Nu cu mult timp in urma eram anuntati de faptul ca indicele oficial de preturi realizat de catre institutul de statistica si notarii publici va vi publicat in al treilea trimestru al lui 2009. Intre timp "specialistii" INS s-au gandit ca mai au nevoie de ceva timp, impingand pana in 2010 publicarea datelor.

Prima varianta a indicelui pietei imobiliare al INS va fi publicata in 2010 pe baza datelor colectate in 2009, au anuntat luni reprezentantii Institutului National de Statistica (INS).
Potrivit acestora, indicele este, in prezent, in faza de proiect, punandu-se la punct metodologia.

"Rezultatele concrete privind evolutia pietei imobiliare vor fi publicate in 2010 pe baza datelor colectate in 2009", au precizat reprezentantii INS, citati de NewsIn (sursa)
Mare imi este nedumerirea cu privire la aceste termene de timp absolut enorme. Nu-mi pot explica cum ar putea dura doi ani de zile introducerea intr-o baza de date a detaliilor tranzactiilor si executarea catorva interogari pe acea baza de date. In fine... Pana la finalizarea indicelui oficial stati pe aproape ;)

2 comentarii:

  1. E loc de prăbuşire şi spun şi ei fazanilor că au mult de meşterit la indice.
    După secole de întuneric şi decenii de pseudo-realităţi, ce importanţă mai are o gogoaşă?

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca "gogoasa" va arata precum statisticile care ne indica faptul ca economia inca "duduie" http://www.insse.ro/cms/files%5Cstatistici%5Ccomunicate%5Cpib%5Cpib_trimIIIr08.pdf, atunci sa nu se grabeasca...

    RăspundețiȘtergere