luni, 30 martie 2009

Softpedia si manipularea imobiliara III

La fel de repede cum a fost afisata pe forumul Softpedia asa a si disparut postarea in care aduceam la cunostinta adminilor/supermoderatorilor faptul ca un moderator este angajat la o firma care dezvolta un mare ansamblu imobiliar. Trageti voi concluziile.

In fine, nu despre asta urma sa postez, ci despre ultimul comentariu al lui punkt pe blogul meu:

Crede'ma, in Noiembrie am fost concediat, de fapt toti am fost trimis acasa pt. ca s'au anulat investitiile.



Ei bine, iata dovada ca investitiile nu s-au anulat in noiembrie ci continua :

Irlandezii de la Black Pearl au 20 mil. euro pentru constructia a 500 de apartamente

Liviu Florea, 25 Februarie 2009

Compania imobiliara Black Pearl, controlata de mai multi investitori din Irlanda, va incepe in acest an lucrarile de constructie la trei ansambluri rezidentiale in Ploiesti, Baia Mare si in localitatea Mogosoaia, din nord-vestul Bucurestiului.
Pana la sfarsitului anului, compania isi propune sa finalizeze peste 500 de apartamente. Constructia ansamblurilor se va face in mai multe etape, prima dintre ele urmand sa fie finalizata in acest an.

“Lucrarile la prima etapa a ansamblului din Mogosoaia vor demara cel mai probabil in luna martie, in vreme ce constructia ansamblurilor din Baia Mare si Ploiesti va incepe in vara”, spune Michael Bell, presedintele Black Pearl.

Intregul proiect din Mogosoaia prevede constructia a 1.200 de apartamente cu 1-4 camere, dar in acest an compania spera sa finalizeze 310 locuinte. Totodata, compania vrea sa construiasca in 2009 circa 60 de apartamente in Baia Mare si 90 in Ploiesti.

Articol publicat pe www.wall-street.ro in data de 25 februarie 2009


De altfel era si ilogic ca numai la o luna dupa ce lanseaza public proiectul imobiliar (23 septembrie), dezvoltatorul sa-l abandoneze (punkt sustine ca a fost concediat in noiembrie).

24 de comentarii:

  1. Cu alte cuvinte punkt recunoaste ca fost (si cu siguranta este si acum) angajat la firma aceea cu proiectul de 150 mil euro. Si in tot acest timp nu i s-a parut nimik in neregula ca este si moderator pe SP.
    De cate ori am intrebat pe SP daca nu cumva este un conflict de interese prin insasi meseria lui de arhitect si postura de moderator pe SP? "Nu e dom'le nici un conflict de interese", ziceau acolitii lui....

    "Daca punkt lucreaza ptr vreun mare smecher si mai primeste si ceva bonus la salariu ptr manipularea de pe SP?",mai intrebam eu ....Eh, se pare ca nasul meu fin de copoi, a mirosit foarte bine.....Manipulare crasa, din partea unui individ care a facut arhitectura la particulara, la Spiru Haret mai exact, unde ia examenele orice prost si vine si-mi zice mie ca sunt eu mediocru ca am salariu de o mie si ceva de euro......MAAAAAAAAAARS BA DE AICI!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Indiferent unde este angajat, un asemenea mahalagiu nu are ce cauta pe un forum ce se vrea civilizat, mai ales in postura de moderator.

    Sa isi faca el un forum unde sa isi modereze rudele coborate din copac direct in Pipera.

    RăspundețiȘtergere
  3. Extrem de interesant.

    Daca mai verificati din cand in cand topicurile cu imobiliare din Softpedia veti vedea ca de la un timp este extrem de "liniste" acolo.

    La fel pe cele cu credite, datorii restante si pe mult altele colaterale.

    De parca nimeni nu are nimic serios de spus...

    Probabil ca punkt si altii au avut mult de treaba lunile astea stergand ca nebunii sute de postari.

    Oricum, sa fii moderator pe un forum si sa fii dovedit implicat pana peste cap in problema este o super magarie. Noi (Eu si sotia) am renuntat sa mai postam pe Softpedia de luni de zile.

    Aaa... si vad ca domnul moderator citeste blogul tau. Am aici un mesaj pentru ochisorii lui:

    "Bai jenantule, de 5 ani vrem sa cumparam un apartament in Romania, dar sub nici o forma nu vom scoate din buzunar mai mult de 15k pentru un apartament cu 2 camere fie el nou sau vechi.

    Daca tu crezi ca mai exista tampiti care sa dea +100k pe un apartament te inseli. Cu totii acuma se plang pe diverse forumuri (nu la voi ca nu e loc de adevar acolo), ce mare tzeapa si-au luat acum 1-2 ani!

    Pana una alta, pune mana si cere-ti scuze ca ai fost magar si ai manipulat realitatea pentru un "eventual" profit personal.

    Cum nu o s-o faci, pentru ca esti o creatura sub-umana, am sa-ti urez eu o criza fericita si la cat mai mult SOMAJ!"

    Sper ca va citi ;) ca de sters ar sterge sigur, dar nu poate.

    Renderman, multumim pentru site-ul asta. Aproape in fiecare dimineata ne bem cafeaua cu graficele tale in fata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sint curios daca aceste pramatii ordinare realizeaza cate victime au. Daca realizeaza in ce rahat au bagat atat de multi oameni, speriati pe toate canalele de informare ca nu mai prind nici un loc in care sa stea si care s-au avantat la credite bancare insuportabile.

    RăspundețiȘtergere
  5. Punkt ca punkt, dar eu vreau sa stiu daca il cunoaste cineva pe penibilul ala, Cristianco/Dweller1999. Eu banuiesc ca omul e genul de speculant marunt care a speculat pornind de la o suma mica, azi o garsoniera, maine un teren, poimaine un apartament, pana i s-a infundat si acum e disperat sa constate ca se va intoarce la starea de pre-garsoniera, dar... cu un morman de datorii pe cap.

    RăspundețiȘtergere
  6. @anonim, sint nevoit sa repet : crezi ca pe un asemenea om chiar il intereseaza? Plus ca multi dintre ei sint victimele propriei prostii, fiind chiar ei cumparatori de apartamente si terenuri pe varf de buble... Majoritatea inca ii mai injura inca pe "grevistii imobiliari" pentru propria-i imbecilitate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa nu va scape: http://balonul-imobiliar.blogspot.com/2009/03/cumparatorii-misca-in-front.html

    Am pus linkurile de la PropertySecrets pe SP, si evident, au rezistat 10 minute, pana a aparut punkt :)

    RăspundețiȘtergere
  8. punkt manipulare softpedia31 martie 2009 la 01:46

    Ce jeg uman e acest Punkt, ce cenzura ordinara practica. Cristianco este alt specimen scarbos, e realmente intangibil, asta daca o tine tot asa cred ca isi achita ratele in carje ca pe multi i-a insultat sub protectia lui Punkt.

    Intre timp, bagati comentarii cu duiumul, nu uitati keywords "punkt", "manipulare", "softpedia". Deja prima aparitie in google este acest blog la o interogare "punkt manipulare", "softpedia manipulare", "punkt softpedia" samd.

    Apropo, in caz de cenzura, folositi cu incredere aria de "Abuzuri". Pastrati un ton neutru si nu veti fi sanctionati (cred). La un moment dat se va satura cineva sa se tot adune reclamatii la adresa manipulatorului de punkt si isi va dea seama ca prostituata asta de Cristian Cristea Punkt arhitectul cu prea mult timp liber face softpedia de ras urmarindu-si propriile interesele marunte.

    Ce sentiment ciudat e ca trebuie sa strecori opinii si pareri la modul discret, cu juma de gura, nu care cumva sa se sesizeze punkt si sa stearga, nu am mai intalnit sentimentul asta pe nici un alt forum.

    punkt manipulare imobiliara softpedia

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu daca punkt este de meserie sau nu arhitect , dar sint aproape sigur ca in momentul de fata nu practica arhitectura . De ce cred asta ? In data de 30 martie 2009 are posturi pe diverse topicuri din aria de Dezbateri Imobiliare la orele : 9:54, 10:27,10:35,11:01,11:11,12:21,12:49,13:44,13:37,14:17,20:31,20:34,20:40,20:48,20:54,20:59,21:03,21:06,22:52,23:01 . In total 20 posturi . Nu mai pun la socoteala alte subtopicuri de la "Casa Mea" , stergeri de posturi , banari useri ( apropo am vazut si eu cum a fost sters un post , in seara asta , cu link-uri catre "PropertySecrets" ) . Acestea fiind spuse parerea mea este ca daca punkt are vreun serviciu el este acela de ........moderator Softpedia . Adica pentru ceea ce face acolo este platit ( probabil destul de bine ca sa-i fie stimulata abjectia ). Celor care incearca interventii la moderatori sau supermoderatori , le spun sa continue sa intervina , dar sa nu-si faca iluzii : ceea ce face punkt este bine stiut acolo , nu este vreun "rebel" . Este doar un mercenar care apara interesle "imobiliarilor" .

    RăspundețiȘtergere
  10. Omu si-a facut o clona, ii zice dinupatriciu si am dovezi sa demonstrez asta. Incepe sa faca mistouri si baneaza, sterge-n stanga si-n dreapta, e disperat.
    Deja am trimis un email ca sa-l scapam de suferinta asta :)

    RăspundețiȘtergere
  11. AAA, mi-am adus aminte că mie mi-a suspendat contul de pe softpedia Turbo-trabant până în vara lui 2035.

    Pentru ce?

    Pentru un post pus pe 2 topicuri la Ansambluri rezidentiale cu cele 3 link-uri clasice... balonul lui manole, forumul lui alex si blogul meu inept.

    RăspundețiȘtergere
  12. punkt manipulare softpedia31 martie 2009 la 10:39

    Cristian Cristea Punkt Manipulare si-a inceput ziua cu dreptul, stergand iar niste posturi printre care inca o data a fost nemultumit de linkurile spre Property Secrets care, din motive numai de el stiute, sunt considerate offtopic.

    Posturile sterse fara amnenintari fatise sunt ca prostia fara fudulie:

    rog OT. Dat fiind ca am facut mici completari la regulament va dau timp sa va familiarizati cu conditiile. Peste citeva zile aceste avertismente nu vor mai fi.

    Punkt Cristian Cristea Manipulare Softpedia Arhitect Prostitutie ca sa gaseasca google calea corecta.

    RăspundețiȘtergere
  13. Un topic a pierdut toate postarile de astazi dupa ce a citit punkt si nu i-a dat cu virgula.

    "Pleiada de OT'uri. Urmeaza o pleiada de suspendati."

    Eu zic ca daca nu poti modera altfel decat prin stergeri masive de posturi atunci nu ai fata de moderator. Daca te iei dupa stilul in care sterge punkt posturi ramai cu impresia ca unul din doua mesaje postate este cu "oferim masaj erotic domnilor generosi".

    Estimez ca punkt manipulare o sa-l caute in curand pe turbo trabant.

    Manipularea e o arta, punkt nu se pricepe nici la asta, ce face el acolo se numeste cenzura bovina dar cum sa te astept la un pic de rafinament din partea unui taran parvenit scolit la Particolara SRL, obiect de activitate - tu dai banul noi dam diploma.

    RăspundețiȘtergere
  14. Omu' mai nou modifica regulamentul pe acea arie cum i se scoala lui, ca sa aiba motiv sa stearga posturi, sa suspende. Parca ar fi la el pe imparatie, sa mor...

    Exista poate posibilitatea ca tot ce face sa fie facut cu aprobarea proprietarilor forumului?


    punkt manipulare softpedia

    RăspundețiȘtergere
  15. Previzibil, gopo si-a luat o pauza pentru insistenta cu care nu vroia sa fie de acord cu punkt. In imagine observam cum cristianco, lacheul lui punkt, contempleaza cu statisfactie lista de suspendari.

    http://www.upload.ro/show.php?img=3039/1409/12449gopo.JPG

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim & restu:

    Var rog eu nu mai faceti SEO de asta fortat!

    Chiar nu este nevoie, postul asta se descurca de minune de la sine...Thanks!

    RăspundețiȘtergere
  17. Renderman, cunosc povestea de multa vreme.

    Am considerat ca nu merita nervii mei sa-mi pun mintea cu asemenea specimene, dar inteleg foarte bine demersurile tale:

    DILEME EXISTENTIALE - Manipularea, imobiliarele si forumurile

    Capul sus, adevarul iese mereu la iveala !

    RăspundețiȘtergere
  18. punkt a decis: "fara bloguri pe SP. Aceleasi informatii, probabil mai oficiale se gasesc in presa de specialitate."

    Cum mai mentiona cineva mai devreme: punkt modifica regulamentul astfel incat sa fie regulamentul conform intereselor lui.

    RăspundețiȘtergere
  19. Te-am adaugat in blogul meu, sper sa te ajute.
    Softpedia e demodat.
    Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  20. renderman faci o treaba buna. Bravo.

    P.S. unde a disparut astrul?

    RăspundețiȘtergere
  21. Interesant: topic inchis de punkt si redeschis de Celest:

    http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=530192&pid=6307081&st=0&#entry6307081

    Citez:

    "radumiki: ti-am redeschis topicul
    punkt : pana una alta, un forum de discutii este bazat pe topicuri si cat timp acestea nu incalca regulamentul, nu vad de ce ar fi inchise (nu mai spun nimic de motivatiile de pana acum)"

    RăspundețiȘtergere
  22. Am vazut. Cam mult le-a luat sa-si dea seama ca "un forum de discutii este bazat pe topicuri si cat timp acestea nu incalca regulamentul, nu vad de ce ar fi inchise". Mult prea mult insa ca sa incerce sa mai repare acum ceva, prea multi au fost bataia de joc a gastii de pe imobiliare.
    Pana una alta va recomand un articol excelent : Mitul rechinilor

    RăspundețiȘtergere
  23. http://forum.softpedia.com/index.php?s=6a8aef3c1c05ce4daf2e8f740360e21a&showtopic=647223

    Nu-ti vine sa crezi!

    RăspundețiȘtergere
  24. D-l. presedinte APAF, a uitat ca a incasat si TVA-ul de 19 % si nu 5 % aferent, in contractul de vanzare-cumparare.
    Uita de asemenea ca a intocmit la cumparare un antecontract cu o suma, iar la contractul de vanzare-cumparare apare o suma la 1/2 din suma initiala (de ce oare, findca e filantrop, nu), cand totul se facea pe graba, se semna acte anexe, chitante de plata, etc., etc..
    A uitat ca a executat lucrarile cu PFA sau/si SRL-uri, UNDE ERA TOT EL, si cum era mai bine de ocolit legea.
    Asta-i numai varful aisbergului, dedesubt se afla grosul…

    RăspundețiȘtergere